Post Top Ad

28 Mayıs 2020 Perşembe

Jalupro Cilt Bakım Maskeleri Bu ürünü www.botoksdolgumesoterapi.com/ adresinden Satın alabilirsiniz

www.botoksdolgumesoterapi.com


Jalupro Maskeleri Yüz, boyun dekolte, göz maskeleri İnert bir atmosferde paketlenmiş dokunmamış polietilen tek kullanımlık maske vakumu. 3 şekilde mevcuttur: boyun ve dekolte, yüz ve gözler için. Oklüzif polietilen tabakası tarafından gerçekleştirilen etki sayesinde, aktif bileşenlerin yüksek bir emilimine sahip olmak mümkündür. İnert bir atmosferdeki vakumlu paketleme, maskelerin mükemmel bir şekilde korunmasını sağlar ve aktif bileşenlerin bozulmasını önler.

AKTİF İÇERİK;
Hyaluronik Asit ortamlı molecolar ağırlık. Yüksek Hyaluronik Asit konsantrasyonu ve orta moleküler ağırlık, mükemmel bir hidratlama aktivitesine izin verir ve iyi bir emilim seviyesine izin verir. Ek olarak, serbest radikallerin çoğalmasını kontrol altına alır. Amino Asitler (Glisin, L-Prolin, L-Lizin, L-Lösin). Kollajen ve elastin sentezini uyararak yoğun bir biyolojik yeniden yapılandırma aktivitesine sahip son derece yüksek bir konsantrasyon. Kırışıklıklar, susuz ve elastik olmayan cilt, kutanöz sarkma. Jalupro ve Jalupro HMW (veya ertesi gün) ile tedaviden hemen sonra ve tedaviler arasındaki aralıkta (haftada iki kez) önerilir. Jalupro Mask ayrıca iğneleme, yoğun atımlı ışık, lazer, radyo frekansı ve karboksiterapi gibi diğer estetik tıp prosedürleriyle sorunsuz bir şekilde çalışır. 

KULLANIM İÇİN TALİMATLAR;
 Yüzünüzü temizleyin ve maskeyi iyice yapıştığından emin olun. 10-15 dakika bekletin, sonra sol ürünün cilt yüzeyine nüfuz etmesini kolaylaştırmak için çıkarın ve hafifçe masaj yapın.


Her paket 4 maske içerir.

Bu ürünü www.botoksdolgumesoterapi.com/ adresinden Satın alabilirsiniz
Mayıs 28, 2020 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad